Apple promoveaza iPad in scoli

iPad in scoliIn cursul acestei seri compania Apple a publicat o noua sectiune in cadrul website-ului sau incercand sa ne arate modurile in care tabletele iPad pot fi utilizate in mediul educational de catre diverse persoane.

Compania Apple pune accent in poze si filmulete pe doua centre educationale importante, unul in care anatomia umana este usor de invatat folosind aplicatii dedicate, celalat prezentandu-ne modul in care a invata sa canti la un instrument muzical devine o placere.

Compania Apple incearca de ani de zile sa arate modurile utile in care tabletele iPad pot fi folosite de catre studenti sau simpli elevi, asta in contextul in care euforia initiala a jocurilor si aplicatiilor prea putin folositoare a disparut si vanzarile impreuna cu ea.

iPad is transforming the way we teach and learn. Powerful creative tools, interactive textbooks, and a universe of apps and content make for endless learning possibilities. All on a device everyone already loves to use. Explore the bottom of the ocean. Make Benjamin Franklin your guest speaker. Update course materials with the tap of a finger. iPad gives you so many ways to engage your students and bring every lesson to life.

Mai multe informatii despre modul in care tableta iPad poate schimba mediul educational din SUA gasiti in website-ul celor de la Apple.