Apple Watch in topul celor mai dorite smartwatch-uri

Apple Watch jucarieApple Watch este cel mai popular ceas inteligent al momentului, compania Apple stiind sa isi promoveze produsul exact asa cum trebuie pentru a-l aduce in atentia utilizatorilor de pe intregul glob.

Apple Watch este atat de popular incat conform unei companii americane el ocupa primele 4 pozitii in topul celor mai dorite smartwatch-uri in preajma Black Friday 2015, diverse modele ale produsului Apple fiind prezentate in topul creat de catre ei.

Apple Watch-urile din otel inoxidabil par sa fie mai populare decat modelele sport, cele mai ieftine 4 modele ale smartwatch-ului fiind listate in top 10, ele fiind urmate de catre Pebble Time Steel pentru a incheia un top 5 dominat de catre compania Apple.

Imediat dupa Pebble Time Steel avem a doua generatie a Motorola Moto 360, Asus Zenwatch, LG G Watch, Fitbut Surge si LG Watch Urbane, iar foarte interesanta este lipsa smartwatch-urilor celor de la Samsung in preferintele americanilor.

Apple Watch dorit craciun

Dintre toate modelele listate in topul de mai sus, Apple Watch-urile sunt desigur cele mai scumpe, insa asta nu pare sa ii sperie in vreun fel pe utilizatorii care sunt atat de dornici sa cumpere produsul companiei Apple, indiferent ce costuri va avea el.

Avand in vedere ca in preajma Black Friday 2015 in SUA se ofera reduceri substantiale pentru produse, exista sanse mari ca multe persoane sa ingroase randurile posesorilor de Apple Watch-uri, chiar daca Apple nu ofera promotii in cadrul acestui eveniment de shopping.