Prima Pagina Apple Apple dezvolta o aplicatie speciala pentru ajutor in iOS

Apple dezvolta o aplicatie speciala pentru ajutor in iOS

aplicatie ajutor AppleCompania Apple are in dezvoltare o noua aplicatie speciala pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ea urmand a ajuta utilizatorii sa ceara si sa primeasca mai usor ajutor din partea celor din Cupertino.

In baza imaginilor pe care le vedeti, aplicatia ii va intreba pe utilizatori ce probleme au cu iDevice-urilor si le va oferi solutii daca exista, in caz contrar existand optiunea de a discuta prin chat cu unul dintre angajatii celor din Cupertino, sau de a face o programare pentru a lasa terminalul in garantie.

Desi website-ul Apple are deja o parte din aceasta functionalitate, aplicatia creata special de catre compania Apple ofera mai multa functionalitate pentru ajutorarea utilizatorilor, astfel ca vorbim despre un software menit sa imbunatateasca experienta de a cere ajutor.

Aplicatia celor de la Apple functioneaza cu ajutorul unui Apple ID si la logare afiseaza toate iDevice-urile asociate contului nostru, iar de aici incolo totul depinde de timpul de terminal si problemele pe care utilizatorul le descrie, procesul in sine urmand a fi destul de simplu.

aplicatie ajutor Apple 1

Desi experienta de utilizare a acestei noi aplicatii pentru iOS este grozava, din pacate in Romania nu vom beneficia de ea pentru ca nu exista un Apple Store in tara noastra, asa ca va veti putea bucura de ea numai daca veti calatori intr-o tara din afara Romaniei.

aplicatie ajutor Apple 2

 • Alex :D

  Asta dovedește încă o data ca Apple doreste ca utilizatori sa-i sa aibă o experiența cat mai buna cu produsele lor.

 • Rudolf

  @zaone off topic. Ai idee cine consuma mai mult net intre whatsapp si messenger? Plec din tara si imi e vitala informatia. Merci

 • krausser

  @Rudolf: Daca vrei sa folesesti netul pt VoIP atunci din experienta personala fb messenger consuma mai putin. Cat despre consum la mesaje text, cred ca e insignifianta diferenta intre cele doua aplicatii, tinand cont ca amandoua consuma super putin.

 • adevar

  @rudolf din experiența propie iti recomand Whatsapp dar sa dezactivezi opțiunea pentru a primi poze ,video ,mesaje vocale.

 • Depinde ce faci cu ele. Doar pentru texte, zeci de MB pe zi, in functie de conversatii.
  Daca primesti poze/clipuri video, poti ajunge si la sute de MB.
  De apeluri voce sau video nici nu mai zic, sute de MB sau GB.

 • Rudolf

  Ma voi rezuma strict la txt. Continut mmedia, poate astepta pt wifi. Am 300 mb in abinament si sa stiu cum ii gestionez. Pt 3€/zi, pot sa folosesc abonamntul ca si cand nu ar fi roamning, dar asta e bun pt 1-2-3-5 zile maxim