Un Apple Store a fost atacat de un barbat cu o sabie de samurai

barbat sabie samurai Apple StoreIn cursul noptii trecute magazinul Apple din Fifth Avenue, New York, a fost atacat de un tanar care se afla in posesia unei sabii de samurai de care a incercat sa se foloseasca in interiorul magazinului.

Conform unui clip video inregistrat de catre un vizitator al Apple Store, barbatul parea agitat si tipa frenetic in timp ce incerca sa se raneasca folosind sabia, intreaga scena speriind unele persoane din moment ce barbatul flutura sabia in interiorul magazinului.

Agentii de securitate ai Apple Store-ului au format un zid uman pentru a proteja clientii, magazinul nefiind evacuat in timpul incidentului, barbatul fiind convins sa paraseasca magazinul inainte de a rani vreo persoana aflata in el, insa in afara magazinului a incercat sa se raneasca singur.

Inainte de a reusi sa faca acest lucru, barbatul a fost arestat de catre doi politisti aflati in apropiere, el fiind dus mai apoi intr-un spital din care inca nu a fost eliberat si probabil nici nu va fi eliberat pera curand avand in vedere tendintele sale sinucigase care pun alte vieti in pericol.

Aceasta este prima oara cand o sabie samurai este fluturata intr-un Apple Store de catre un barbat necunoscut si desi unii au glumit spunand ca el dorea sa taie preturile mari ale produselor Apple, in realitate o asemenea situatie poate deveni foarte pericolasa extrem de rapid.

Clipul video inregistrat in Apple Store il puteti vedea aici.