Prima Pagina Apple Watch Apple Watch genereaza arsuri severe pe mana unui danez

Apple Watch genereaza arsuri severe pe mana unui danez

9

Apple Watch arsuri severeUn Apple Watch produs de catre compania Apple a generat arsuri severe pe mana unui danez in timpul utilizarii obisnuite, cazul fiind in momentul de fata investigat de catre compania Apple.

O publicatie daneza a relatat povestea barbatului impreuna cu o serie de poze care dezvaluie cat de grava este arsura pe care barbatul a suferit-o dupa utilizarea ceasului inteligent al celor din Cupertino, povestea in sine fiind destul de neobisnuita pentru un asemenea produs.

Barbatul care a suferit doua arsuri pe mana din cauza Apple Watch are si un martor care ii sustine povestea, ambii afirmand ca produsul Apple este de vina si nu vreun accesoriu extern conectat la smartwatch-ul celor din Cupertino, insa desigur ca nu au dovezi clare.

Agentia de PR care reprezinta Apple in Danemarca a refuzat sa ofere detalii despre intreaga problema si a afirmat ca aceasta ar fi una privata care implica doar compania si persoana afectata de catre arsuri, deci e putin probabil sa aflam detalii despre rezultatul unei posibile anchete.

Apple’s PR agency in Denmark told Ekstra Bladet that it considers it a private matter with the individual concerned and would not therefore be commenting.

Desi Apple Watch a fost in subiectul multor controverse legate de iritatiile pe care materialele din care este produs le pot genera pentru utilizatori, aceasta este prima oara cand vorbim despre vatamari atat de grave aduse utilizatorilor, insa probabil alte marturii vor aparea.

Ca sa fiu complet sincer, ar fi extrem de interesant de aflat care va fi pozitia companiei Apple in legatura cu aceasta problema, insa din pacate e putin probabil sa aflam adevarul in acest caz.

Mai jos aveti imaginile publicate de catre barbatul a carui mana ar fi fost arsa de catre Apple Watch, insa fiti prudenti cu vizualizarea lor : imagine 1, imagine 2, imagine 3, imagine 4.

UPDATE: Compania Apple a anuntat ca in urma unei analize facute pentru Apple Watch-ul danezului nu a descoperit vreun indiciu care sa confirme spusele acestuia, ceasul sau neavand vreo vina in cauzarea respectivelor rani aparute pe mana sa.