Cum ascunzi foldere cu aplicatii FARA jailbreak – TUTORIAL

ascunde folder aplicatiiAstazi vei afla cum ascunzi foldere de aplicatii in iOS 9 fara a face jailbreak, imaginea alaturata demonstrand faptul ca veti putea ascunde orice fel de informatii de prietenii vostri sau persoanele iubite fara ca ele sa afle vreodata.

N-o sa va mint, procedura este destul de complexa si necesita rabdare pentru a fi dusa la indeplinire, insa rezultatul final va fi un ecran principal de aplicatii in care veti putea ascunde foldere cu aplicatii fara a face jailbreak si a instala vreunul dintre tweak-urile disponibile in Cydia.

Aceasta procedura este prezentata ca fiind functionala in iOS 9, insa teoretic ar trebui sa va bucurati de ea inclusiv in iOS 8 sau chiar iOS 7, dar desigur ca nu va pot garanta acest lucru in momentul de fata, asa ca nu va ramane decat sa incercati singuri pentru a vedea daca functioneaza.

Cum ascunzi foldere cu aplicatii FARA jailbreak

Acum tot ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile de mai jos :

Descarcati acest wallpaper, puteti folosi si unul alb de dimensiune mare daca doriti.

  1. Setati-l ca si wallpaper principal din Settings > Wallpaper, Configurari > Fundal.
  2. Daca aveti wallpaper-ul gri setat, atunci mergeti in Settings > General > Accessibility > Increase Contrast si activati Reduce Contrast, Configurari > General > Accesibilitate > Sporire Contrast si activati Reducere Transparenta. Daca aveti un wallpaper alb nu va trebui sa activati aceasta functie.
  3. Pentru a ascunde numele folderelor va trebui sa descarcati 2 aplicati din sectiunea Food & Drink a App Store, sa le combinati pentru a forma folderul, care nu va avea nume, si sa apasati butonul Home pentru a-l salva fara denumire.
  4. Acum descarcati aceasta aplicatie din App Store.
  5. Deschideti aplicatia si mergeti la Create Icon > Go to Link > Photo. In partea de sus unde vi se cere sa introduceri o adresa URL, Type URL, introduceti un punct, . , apoi apasati butonul Install si butonul Install iar, iar aplicatia va va explica cum puteti exporta iconita in Springboard.
  6. Acum mutati acea iconita in folderul fara nume si faceti o a doua pagina in el. In aceasta a doua pagina mutati toate aplicatiile dorite si ele nu vor fi vizibile in ecranul principal de aplicatii.

Aceasta procedura poate fi repetata la nesfarsit, nu dispare la repornirea terminalului si teoretic ar trebui sa ramana salvata inclusiv daca faceti backup cu iCloud sau iTunes.

1 COMENTARIU