Facebook rezolva o problema majora a Apple TV 4

Facebook parola Apple TV 4Facebook a lansat in cursul noptii trecute un nou sistem extrem de util pentru posesorii de Apple TV 4, acesta avand rolul de a rezolva una dintre problemele majore intampinate de catre cei care l-au cumparat.

Mai exact, vorbim despre o problema cu introducerea parolelor folosind tastatura nativa a Apple TV 4, sistemul creat de catre compania Apple fiind extrem de deficitar, introducerea unei parole fiind foarte anevoioasa, insa cei de la Facebook au gasit o solutie.

Lansand un SDK special pentru aplicatiile care se conecteaza la Facebook din tvOS, cei de la Facebook inlocuiesc o clasica parola complex a unui utilizator cu un cod foarte scurt care poate fi introdus mult mai usor chiar si folosind tastatura virtuala a sistemului de operare.

Noua metoda de logare in Facebook de pe Apple TV 4 implica folosirea unui cod unic de 8 caractere care trebuie introdus in campul de logare standard pentru orice utilizator, asa ca vorbim despre o simplificare extrem de mare a metodei de conectare la Facebook.

Separat de introducerea mai simpla a parolelor in terminalele lor, Facebook SDK pentru tvOS simplifica inclusiv modul de partajare a continutului de pe Apple TV 4, astfel ca vorbim despre imbunatatiri serioase de care utilizatorii vor avea parte din momentul in care dezvoltatorii vor folosi noul SDk.

Noul SDK Facebook pentru tvOS este disponibil in portalul dedicat dezvoltatorilor in website-ul companiei americane.