iPhone 7 concept – cea mai tare functie noua (Video)

iPhone 7 concept tastatura slide outiPhone 7 va fi lansat anul viitor de catre compania Apple, insa astazi vorbim despre un concept extrem de interesant pentru viitorul smartphone al companiei Apple, el prezentand un mod inedit de implementare a unei tastaturi slide-up.

In clipul video de mai jos puteti vedea conceptul realizat de catre o echipa de graficienti pentru acest terminal si observati un mod inedit de a include o tastatura QWERTY pentru un smartphone, aceasta fiind accesata prin ridicarea intregului ecran folosind un sistem slude-up.

Mai exact, tastatura fizica este ascunsa direct sub ecranul iPhone 7 si este dezvaluita prin ridicare acestuia deasupra partii inferioare a panoului frontal, oricate dintre tastele tastaturii devenind vizibile pentru utilizatori in functie de nevoile acestora de scriere.

Desi compania Apple nu va lansa vreodata un iPhone 7 care sa arate asa, ideea din spatele conceptului ar putea motiva alti producatori de terminale mobile sa implementeze asemenea functii.