iPhone 7 concept – cea mai tare functie noua (Video)

iPhone 7 concept tastatura slide outiPhone 7 va fi lansat anul viitor de catre compania Apple, insa astazi vorbim despre un concept extrem de interesant pentru viitorul smartphone al companiei Apple, el prezentand un mod inedit de implementare a unei tastaturi slide-up.

In clipul video de mai jos puteti vedea conceptul realizat de catre o echipa de graficienti pentru acest terminal si observati un mod inedit de a include o tastatura QWERTY pentru un smartphone, aceasta fiind accesata prin ridicarea intregului ecran folosind un sistem slude-up.

Mai exact, tastatura fizica este ascunsa direct sub ecranul iPhone 7 si este dezvaluita prin ridicare acestuia deasupra partii inferioare a panoului frontal, oricate dintre tastele tastaturii devenind vizibile pentru utilizatori in functie de nevoile acestora de scriere.

Desi compania Apple nu va lansa vreodata un iPhone 7 care sa arate asa, ideea din spatele conceptului ar putea motiva alti producatori de terminale mobile sa implementeze asemenea functii.

15 COMENTARII

  1. Cum
    poti sa faci bani! Sursa banilor e chiar langa tine: un
    curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii!
    Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de
    exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu
    seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email:
    leuca_lori@yahoo.com

  2. Scrii mult mai repede pe un touchscreen unde trebuie doar sa atingi display-ul decat pe keyboard unde pe langa atins trebuie si apasat. Fapt dovedit.