iPhone – cel mai popular smartphone pentru inregistrat poze

iPhone camera populariPhone are cea mai populara camera pentru un smartphone conform celui mai mare website de partajare de poze inregistrate cu terminale mobile, Flickr, iar acest titlu este acordat pentru al cincilea an consecutiv.

42% dintre toate pozele incarcate in reteaua celor de la Flickr au fost inregistrate folosind terminale iPhone, acest smartphone intrecand aparate DSLR performante precum Canon EOS sau Nikon D, insa acest lucru este perfect normal.

In ceea ce priveste dispozitivele preferate pentru inregistrarea de poze, terminalele mobile sunt cele care sunt plasate pe prima pozitie, 39% dintre toate pozele incarcate fiind inregistrate cu acest tip de gadget-uri, in timp ce aparatele DSLR sunt plasate pe pozitia a 2-a cu 31% din total.

Desi pentru unii poate parea surprinzator faptul ca un terminal precum iPhone poate avea o camera mai populara decat cea a altor terminale Android sau a DSLR-urilor, numarul mare de dispozitive de acest gen vandute in lumea intreaga il ajuta sa obtina acest titlu, pentru al cincilea an la rand.

poze Flickr iPhone popular

Utilizatorii Flickr iubesc iPhone-urile si terminalele Apple au fost intotdeauna in topurile terminalelor mobile de pe care s-au inregistrat majoritatea pozelor publicate in cadrul Flickr, acest lucru avand sanse infime de a se schimba in viitorul apropiat.