Microsoft pregateste lansarea Lumia 850

Microsoft smartphoneDupa Samsung si cei de la Microsoft par sa fie intr-o pana de idei in ceea ce priveste dezvoltarea de smartphone-uri cu design-uri originale, astfel ca s-au gandit sa produca un terminal mobil al carui aspect seamana in principal cu cel al unui produs al coreenilor.

In clipurile video din acest articol puteti vedea exact cum arata produsul celor din Redmond, el avand un panou frontal foarte similar cu cel al unui smartphone Samsung, dar, carcasa fiind creata in stilul celor disponibile deja in diverse modele Lumia.

Ca sa fiu complet sincer, imi place modul in care a gandit Microsoft carcasa si ete bine ca schimba panourile frontale dreptunghiulare si urate, insa cred ca un panou frontal similar celor folosite la terminalele Lumia ar fi fost mult mai potrivit decat ce vedem acum.

Smartphone-ul din imagine ar fi trebuit sa se numeasca Microsoft Lumia 850, insa cei de la Microsoft ar fi amanat deocamdata prezentarea sa, insa probabil dispozitivul va ajunge pe piata mai devreme sau mai tarziu, avand in vedere ca are un design destul de atragator.

Noul smartphone nu va fi unul de top, compania Samsung intentionand sa implementeze in el un chip Snapdragon 617 secondat de un ecran de 5.7 inch cu rezolutie 1080p, deci performantele nu vor fi extraordinare, desi experienta de utilizare ar trebui sa fie buna.

Revenind totusi la subiect, cei de la Microsoft incep sa mai combine design-urile proprii cu cele ale altora pentru a-si face smartphone-urile ceva mai atractive.