Cum controlezi un iPhone cu senzorul de proximitate

ProximityActivator 2ProximityActivator 2 este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem controla terminalele folosind senzorul de proximitate implementat de catre compania Apple in ele.

ProximityActivator 2 este gandit pentru a functiona cu ajutorul plugin-ului Activator, diverse functii putand fi configurate pentru a fi indeplinite prin intermediul sau, tweak-ul permitandu-ne sa controlam atat functii din LockScreen, cat si functii din ecranul principal de aplicatii.

Dupa ce setati in meniul Activator functiile pe care doriti sa le indepliniti prin ProximityActivator 2, tot ce va trebui sa faceti este sa miscati mana in fata senzorului de proximitate a iPhone, in diverse moduri, iar acele functii vor fi imediat activate de catre tweak.

Complete rewrite of ProximityActivator, now supports using it on the lock screen and there are no more screen turning off bugs. Adds a proximity sensor event to activator, allowing you to do anything by swiping over your proximity sensor. Configure action in Activator app.

ProximityActivator 2 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

4 COMENTARII