App Store are probleme de functionare

App Store probleme mergeApp Store pentru desktop are probleme de functionare in momentul de fata, magazinul celor de la Apple refuzand sa se incarce pentru anumiti utilizatori, o pagina alba fiind afisata in locul sau.

Am testat problema si am reprodus-o pe doua calculatoare separate, deci nu vorbim despre reclamatii nefondate, insa se pare ca un numar redus de utilizatori este afectat in momentul de fata de catre aceasta problema, deci exista sanse ca unii dintre voi sa poata accesa magazinul.

Versiunea pentru iPhone, iPad si iPod Touch a App Store nu este afectata de catre aceasta problema, magazinul virtual de aplicatii putand fi accesat de catre utilizatori fara probleme, compania evitand in acelasi timp sa recunoasca existenta vreunor probleme.

Din pacate au trecut mai bine de 2 ore de cand App Store nu poate fi incarcat de pe anumite calculatoare folosind programul iTunes, insa cel mai probabil pana diseara problema va fi rezolvata de catre compania Apple si intre timp va trebui sa accesati versiunea pentru iDevice-uri.