CES 2016 – tehnologia anului 2016

CES 2016CES 2016 debuteaza maine in Las Vegas, o multitudine de jurnalisti ajugand deja in capitala jocurilor de noroc pentru a participa incepand din 4 ianuarie la cea mai mare conventie tehnologica de pe planeta, ea fiind organizata anual in SUA.

CES 2016 este evenimentul care va prezenta lumii intregi o parte dintre noile tehnologii care vor debuta pe piata in cursul anului 2016, unii dintre cei mai importanti producatori de dispozitive electronice fiind prezenti acolo pentru a-si prezenta inovatiile in domeniul tehnologic si nu numai.

Desigur ca Apple nu participa la CES 2016, cum nu a participat la vreun Consumer Electronics Show din ultimii ani, insa in ciuda acestui lucru vor exista foarte multe produse si tehnologii care fie au fost dezvoltate pentru iPhone sau iPad, fie au legatura directa cu ele.

Anual conventiile CES aduc o multitudine de produse care fie potenteaza functionalitatea produselor Apple, fie functioneaza in baza functiilor oferite de catre produsele Apple, iar CES 2016 nu va fi distinct din acest punct de vedere, dupa cum veti descoperi in zilele urmatoare.

Lasand Apple la o parte, producatori precum Samsung, Microsoft, LG, Sony, HP, Huawei, IBM, intel, Motorola, HTC, Xiaomi si mult, multi altii vor fi prezenti cu standuri in cadrul CES 2016 pentru a arata lumii intregi inovatiile lor in domeniul tehnologiei, unele putand fi cu adevarat impresionante.

In general produsele prezentate in cadrul convetiilor CES ajung pe piata la cateva saptamani sau luni dupa demonstrarea in fata jurnalistilor prezenti acolo, asa ca va fi interesant de vazut ce noutati au pregatite marile companii pentru noi si cate vor ajunge rapid pe piata.

CES 2016 se desfasoara in perioada 4 ianuarie – 9 ianuarie 2016 si in toate aceste zile va voi prezenta cele mai interesante produse existente acolo, chiar daca ele au legatura directa cu Apple sau nu, asa ca reveniti zilnic pe iDevice.ro pentru a descoperi inovatiile din domeniul tehnologiei.