Gata pauza, incepe jocul – cele mai bune jocuri pentru relaxare

Time Off Game OnGata pauza, incepe jocul este o sectiune de jocuri pe care compania Apple ao actualizeaza constant in preajma Craciunului, cei din Cupertino recomandand cele mai bune jocuri care ii ajuta pe psesorii de iDevice-uri sa se relaxeze.

Mai exact, cei din Cupertino ii ajuta pe noii sau vechii posesori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri sa descopere cele mai bune jocuri disponibile in App Store care ii ajuta sa se relaxeze in momentele de concediu pe care le au in aceasta perioada a anului.

Vorbim despre jocuri care au generat milioane de descarcari si mult mai multe milioane de dolari in incasari pentru dezvoltatorii lor, astfel ca veti avea ocazia de a gasi titluri extrem de interesante de care va veti putea bucura pe propriile iDevice-uri dupa instalare.

Avand in vedere ca de cateva luni compania Apple creeaza sectiuni de acest gen doar cu aplicatii alese manual de catre angajatii sai, puteti fi siguri ca indiferent ce veti descarca de acolo, alegerea voastra va fi una cat se poate de buna.

Sectiunea Gata pauza, incepe jocul este disponibila pentru accesare din aceasta pagina a App Store.