Singurul smartwatch Nokia apare in imagini

smartwatch Nokia imagini 2Singurul smartwatch Nokia apare astazi in primele imagini, compania finlandeza dezvoltand nu doar smartphone-uri sau tableta, ci si un ceas inteligent care din pacate nu a mai fost lansat pe piata inaintea vanzarii diviziei de telefoane mobile catre Microsoft.

In aceste imagini puteti vedea ca acest smartwatch Nokia are o interfata similara celei Metro folosite in terminalele mobile Windows Phone vandute de catre ea si compania Microsoft pe piata pentru o perioada lunga de timp, insa dispozitivul este doar un prototip.

Din pacate nu se stiu informatii legate de configuratia sa hardware, dar putem vedea ca dispozitivul seamana cu seria de smartphone-uri si tablete Windows Phone lansate pe piata, iar asta nu doar in ceea ce priveste interfata sistemului de operare, ci si design-ul general al dispozitivului.

Daca Nokia ar fi lansat un smartwatch pe piata si el ar fi avut o functionalitate buna, atunci probabil ar fi generat vanzari sustinute pentru el, insa din pacate nu vom vedea prea curand un ceas inteligent fabricat de catre finlandezi, desi multa lume ar fi interesata de el.

smartwatch Nokia imagini

smartwatch Nokia imagini 1

smartwatch Nokia imagini 3

smartwatch Nokia imagini 4

smartwatch Nokia imagini 5