Prima Pagina aplicatii Edge Ski este Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone si iPad

Edge Ski este Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone si iPad

0

Edge SkiEdge Ski este Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone si iPad ales de catre compania Apple si conform cu numele aplicatiei, vorbim despre un titlu dedicat celor carora le place sa schieze in aceasta perioada.

Conform dezvoltatorilor sai, aplicatia Edge Ski este foarte utila pentru cei care doresc sa isi monitorizeze sesiunile de Ski facute pe munte sau in orice alte locatii de pe glob, ea avand o interfata special gandita care creeaza un log al tuturor miscarilor noastre, inclusiv viteza de miscare.

Aplicatia Edge Ski afiseaza in interfata sa vitezele maxime si medii de rulare, distanta totala parcursa, altitudinea de la care coboram, toate aceste informatii fiind structurate in grafice menite sa ne faca sa intelegem mai usor experienta si eventual sa o imbunatatim.

Ski Tracking: Use GPS to check out your STATS on the mountain or back at the chalet. Share your dashboard including: max speed, average speed, total distance, vertical descent, max altitude, along with graphs and tracks on digital maps. Tracking is as simple as tapping ‘Start’ and leaving your phone in your pocket all day – runs will automatically be split and saved.

Separat de monitorizarea sesiunilor de ski, aplicatia are informatii despre cele mai importante statiuni turistice pe care le putem gasi in preajma noastra sau in diverse locatii de pe planeta, partiile publice, cat si cele mai putine cunoscute fiind deasemenea promovate in titlu.

  • Performance Tracking and Analytics
  • Compare your stats with Friends
  • Digital & Piste Mapping
  • Resort Info including 7 day and hour by hour weather
  • Full Offline Mode
  • Edge is your all-in-one snow sports companion
  • We have maps and data on resorts
  • Weather and mapping synced OFFLINE while you’re checked into a resort

Edge Ski este disponibila pentru DESCARCARE din App Store intr-un format compatibil doar cu iPhone si iPod Touch.