SiMPRO9 schimba interfata iOS 9 pe iPhone si iPad

Daca doriti o tema care sa va modifice nu doar iconitele pentru aplicatiile instalate in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ei bine SiMPRO9 este tema pe care o cautati, ea aducand o varietate de schimbari pentru dispozitive.

SiMPRO9 contine iconite noi pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar separat de ele ofera inclusiv o multitudine de modificari pentru interfata unor aplicatii native si elemente grafice din interfata generala a iOS 9, astfel ca dupa instalare vom beneficia de o imagine noua pentru terminalele noastre.

SiMPRO9 is a sleek, dark theme for your iOS Device. compatible with all retina devices on iOS7, iOS8, & iOS9. This package contains UI elements and Icons for SiMPRO9.

SiMPRO9 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

Articolul precedentLotus – o tema eleganta pentru iOS 9
Articolul următorEvolutia masinilor autonome (comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.