Prima Pagina aplicatii Cum pot trimite carti postale tiparite de pe smartphone in Romania

Cum pot trimite carti postale tiparite de pe smartphone in Romania

 Asa cum s-a inteles si din titlu, “Felicitaro” este aplicatia cu ajutorul careia poti trimite, in cateva secunde, carti postale tiparite personalizate, prin posta, direct de pe smartphone. Aplicatia a fost lansata anul trecut si este un proiect romanesc, proiect de care, din pacate, foarte putini utilizatori de smartphone stiu.

Principiul este unul extrem de simplu si original, fotografiezi ,sau alegi o poza deja facuta din albumul de poze, scrii mesajul, te semnezi cu degetul si trimiti, in Romania sau in ORICE colt al lumii, unuia sau mai multor destinatari.

Pentru doar 8 RON poti trimite foarte simplu o carte postala pe hartie de inalta calitate, carte postala ce va fi livrata intr-un plic pentru protejarea informatiilor personale si confidentialitatea mesajului trimis. Timpul de livrare  este de cel mult doua zile lucratoare pe tot teritoriul României.

Aplicatia Felicitaro este disponibila gratuit in iTunes, atat pentru iPad cat si pentru iPhone.

 • valentin

  Chiar am folosit-o si e foarte ca lumea.

 • amfetamin

  Si eu la fel,vara trecută am trimis 3 felicitări de la mare :-))

 • liviu

  Ma bucur ca e romaneasca dar e o aplicatie destul de greu de folosit si foarte scumpa, Trebuie sa platesc de fiecare data cind trimit o vedere si mai am si comisioanele aferente, incomod mai ales cind calatoresti prin lume….

  In appstore mai exista o aplicatie photocard (facuta de unul din fondatorii Apple – Bill Atkinson, la care cumperi credite din appstore si nu stai sa platesti de fiecare data,

  Iar calitatea printului este foarte buna, trimit vederea in format A2, jumatate de A4, poti sa-ti faci propriul timbru.

  platesti 1.7$ pe vedere sau mai putin, daca cumperi mai multe credite…
  Nu spun toate aceste lucruri ca sa desfintez apliacatia romaneasca ci ma gindesc ca e un feedback bun pentru ei si pot sa o faca mai buna la urmatoarele update-uri.
  DIn patriotism am sa folosesc aplicatia romaneasca cind trimit vederi din Ro in Ro 🙂
  Succes,