Cum protejezi orice aplicatie, meniu sau functie a iPhone cu Touch ID

iOS nu ofera nativ posibilitatea de a folosi Touch ID pentru a restrictiona accesul la aplicatii, setari ale functiilor iPhone sau iPad, poze, etc, insa multumita unui tweak numit BioLockDown putem implementa aceasta functionalitate imediat.

Lansat la scurt timp dupa implementarea Touch ID in iPhone 5S, BioLockDown este un tweak foarte complex despre care v-am vorbit deja, el avand o gama extrem de variata de optiuni pentru a proteja diverse aplicatii, functii sau meniuri ale iOS folosind Touch ID si implicit o parola.

BioLockDown a fost actualizat in cursul acestei zile, dezvoltatorul sau implementand cateva functii noi, cele mai importante fiind : posibilitatea bloca functia de telefonie, accesul la foldere, optiunea de blocare a terminalului cand autentificarea esueaza, suport pentru sistemul de vibratii al iOS 9 si multe altele.

BioLockDown este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

15 COMENTARII

  1. Folosești deja amprenta ca să deblochezi telefonul, de ce ai mai vrea să o folosești încă odată să deblochez și aplicația? Nu văd un scenariu relevant pentru asta.

  2. Mi-ar placea ca Asphaleia sa fie adus la zi pentru iOS 9, e unul dintre tweakurile care ma opresc din a trece pe noul iOS din lipsa compatibilitatii (si evident lipsa jailbreakului).

  3. Eu pe tableta folosesc Asphaleia 2 (similar BioLockDown). Cand sunt cu prietenii la un fifa spre exemplu, las tableta deblocata pentru a putea fi folosita de toti (jocuri, youtube cand isi asteapta randul la fifa) si blochez doar aplicatiile care contin informatii personale asa ca nu-mi mai fac griji ca o sa isi bage cineva nasul unde nu-i i fierbe oala. Deci nu e deloc useless.