Sediu Apple evacuat in urma unei amenintari cu bomba

angajati Apple bombaSediile Apple din Cork, Irlanda, au fost evacuate in cursul acestei dimineti dupa ce Apple ar fi primit o serie de email-uri in care ar fi fost amenintata cu detonarea a uneia sau a mai multor bombe in doua dintre cladirile de birouri pe care le are in oras.

Peste 4000 de angajati Apple din Lavitts Quay, Hollyhill si Model Farm Road au fost evacuati in cursul acestei dimineti cu ajutorul politiei, acestia asteptand in fata cladirilor in timp ce autoritatile au verificat locatiile pentru a confirma sau infirma existenta unor bombe in interior.

Angajatii au fost nevoiti sa sa astepte peste 2 ore in frig in timp ce politia a verificat cladirile, compania Apple confirmand pentru presa locala faptul ca evacuarea a avut intr-adevar la baza o serie de amenintari primite prin intermediul unor email-uri.

Aceasta este prima oara cand compania Apple este tina unor asemenea amenintari in Europa, compania americana fiind in general iubita pe continent, insa iata ca acum a ajuns in atentia unor personaje care nu-i doresc binele.