Cum incarci toate mesajele unei conversatii iMessage

Messages Loaded este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, rolul sau fiind de a ne permite sa afisam toate mesajele unei conversatii existente in aplicatia Mesaje, Messages.

In mod normal aplicatia Mesaje, Messages, afiseaza doar o parte dintre mesajele unei conversatii cu contact pentru a nu afecta performantele terminalelor noastre, insa Messages Loaded elimina aceasta limita si implicit butonul Load More care permite incarcarea mesajelor ce nu sunt in mod normal afisate.

Desi pentru unii functionalitatea Messages Loaded ar putea fi utila, trebuie sa va avertizez ca in lipsa unei limite pentru afisarea de mesaje, o conversatie cu foarte multe mesaje, poze sau clipuri video va poate bloca aplicatia Mesaje, Messages la deschidere, fara a putea rezolva problema decat prin dezinstalarea tweak-ului.

Loads All Messages in a Conversation, removes the pesky “Load More…” functionality. For iOS 9.0+. No options to configure. No Screenshots for this item.

Messages Loaded este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.