Prima Pagina Cydia Cum incarci toate mesajele unei conversatii iMessage

Cum incarci toate mesajele unei conversatii iMessage

Messages Loaded este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, rolul sau fiind de a ne permite sa afisam toate mesajele unei conversatii existente in aplicatia Mesaje, Messages.

In mod normal aplicatia Mesaje, Messages, afiseaza doar o parte dintre mesajele unei conversatii cu contact pentru a nu afecta performantele terminalelor noastre, insa Messages Loaded elimina aceasta limita si implicit butonul Load More care permite incarcarea mesajelor ce nu sunt in mod normal afisate.

Desi pentru unii functionalitatea Messages Loaded ar putea fi utila, trebuie sa va avertizez ca in lipsa unei limite pentru afisarea de mesaje, o conversatie cu foarte multe mesaje, poze sau clipuri video va poate bloca aplicatia Mesaje, Messages la deschidere, fara a putea rezolva problema decat prin dezinstalarea tweak-ului.

Loads All Messages in a Conversation, removes the pesky “Load More…” functionality. For iOS 9.0+. No options to configure. No Screenshots for this item.

Messages Loaded este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

 • SempreBarca

  Ce țeapa imi iau. Intru tot timpul la articole crezand ca s’a descoperit ceva in “settings’ul” lui IOS. De unde,trebuie sa faci jailbreck…o porcarie. Nu recomand asa ceva

 • De ce nu recomenzi jailbreak ?

 • alexandru20

  Chiar asa Zaoane, pune si tu in articolele cu tweak-uri din Cydia înainte de subiect cuvântul TWEAK,ca e enervant sa crezi ca e ceva nativ din iOS si decât nu e. Multi ți-au cerut asta nu numai noi.

 • alexandru20

  Si defapt*. (Corectura automata).

 • SempreBarca

  Nu am dreptate? De fiecare data face acelasi lucru. Intri ca fraierul si te enevezi. Vad tot timpul:”iata solutia pentru” ” ca sa faci pentru a” . Din ce in ce mai putina lume foloseste porcaria de cydia. Am renuntat acum 4 ani.

 • SempreBarca

  De ce aș face ? Pentru ce folosesc telefonul,mail,multe mesaje,net e super suficient. De ce sa il ingreunez cu tot felul de programe nefolositoare? La iphone 3,3g mai intelegeam ca era destul de limitat ios’ul. Acum chiar nu are rost. E doar un telefon pe care il utilizezi pentru convorbiri si net in mare parte.

  P.S. Pune te rog in dreptul articolelelor in descriere sau ceva un cuvand” tweak sau cydia” sa nu intram degeaba. Nu faci altceva decat sa enervezi omul si sa’l determini sa nu mai intre. Stima

 • sergiu

  Exact @SempreBarca! O idee ar fi : [TWEAK] Titlu.

 • Catadinbc

  Pai altfel cum mai facem noi trafic site’ului ?? Titluri gen: CAN-CAN. Josnic…