Safari pentru Mac si problema Twitter

Daca folositi Twitter pe Mac-ul vostru in vreo aplicatie dedicata sau direct din browser, atunci probabil ati vazut deja mesajul din imaginea alaturata cand ati incercat sa accesati vreun link partajat prin celebra retea de microblogging.

Safari pentru Mac nu poate deschide link-urile scurtate ale Twitter publicate de catre utilizatori si problema este una a browserului companiei Apple, angajatii celor din Cupertino identificand-o, insa fiind incapabili de a o rezolva, cel putin pana la actualizarea OS X-ului.

Bugul Safari pentru OS X exista inca din cursul lunii noiembrie, insa compania Apple nu s-a obosit sa il rezolve pana in momentul de fata si exista sanse destul de mici ca o rezolvare as fie lansata pentru el in perioada imediat urmatoare, asa ca daca aveti problema, singura solutie este sa setati alt browser ca fiind predefinit pentru OS X.

Link-urile fara HTTPS partajate prin Twitter nu au probleme de deschidere, insa in restul situatiilor va trebui sa deschideti acele link-uri in alte browsere panac and Apple va decide sa rezolve problemele Safari, asteptarea putand fi destul de lunga.