Prima Pagina gadget Fitbit Alta, cel mai nou gadget Fitbit

Fitbit Alta, cel mai nou gadget Fitbit

 Inceputul de an apartine companiei Fitbit, acestia scotand pe piata nu unul, ci doua produse noi. Cel care cred eu ca va atrage mai multi utilizatori, din randul femeilor in special, va fi Fitbit Alta. Asta pentru ca este un alt tip de bratara, ideala pentru cei care vor sa fie mereu in pas cu moda, combinand functionalitatea bratarii cu design-ul.

Pentru Fitbit, e inca o incercare de a extinde linia de produse si de a mentine statutul de brand de top. Fitbit Alta va poate duce cu gandul la Fitbit Flex, dar ca are un ecran. Curelele noului Fitbit sunt interschimbabile, permitandu-va personalizarea look-ului cu o varietate de bratari.

Exista, binenteles, mai multe culori din care puteti alege, din optiunile din piele, cauciuc sau metal. In total sunt 7 variante diferite: patru bratari casual pentru barbati si sport din cauciuc de culoare negru, albastru, mov sau verde.

Nici femeile nu sunt ignorate, pentru acestea Fitbit are doua bratari din piele de roz pal sau de culoare gri, si o bratara din otel inoxidabil unisex.

 

Fitbit Alta bratara moda

Acesta poate fi primul Fitbit pe care utilizatorii il pot purta si pe timpul noptii, la intalnirile de afaceri, etc. .  Ca si in cazul celorlalte bratari Fitbit, si Alta este compatibila cu iPhone, Android si Windows Phone conectandu-se via Bluetooth 4.0.

Daca sunteti interesati, pe site-ul oficial Fitbit se pot face precomenzi, preturile incepand de la 139.95 lire.

 • Alin

  Nu stiu unde vezi cu ca incepe de la 20£….

 • Undercover

  Se poate si fara ironie. 🙂 Si se mai intampla sa mai si gresim.
  Merci!

 • sorin

  Degeaba , daca nu ai Apple watch , nu existi !

 • alin

  Ba faci misto? Ai modificat mai prost. Precomenzi “se fac”, nu “se face”. Si pretul de Fitbit e de 139,95€. Nu 20. Ce dracu…

 • Undercover

  Ai ghicit, intentia mea a fost de a face misto, si nu doar o data, ci de doua ori. 🙂 Tare greu va este sa trageti de manecuta frumos, fara ironii si alte tampenii, nu? 🙂 Perfecti sa ramaneti!

  Hai sa ai o zi faina, merci de corectarea facuta. Te invit si la altele.

 • Alin

  Nu e vorba de perfect, dar vrei sa ai site credibil, fii un pic atent! Este imposibil ca si acum sa scrii gresit, nu imi vine sa cred… Pretul este in €, nu £.