Fitbit Alta, cel mai nou gadget Fitbit

 Inceputul de an apartine companiei Fitbit, acestia scotand pe piata nu unul, ci doua produse noi. Cel care cred eu ca va atrage mai multi utilizatori, din randul femeilor in special, va fi Fitbit Alta. Asta pentru ca este un alt tip de bratara, ideala pentru cei care vor sa fie mereu in pas cu moda, combinand functionalitatea bratarii cu design-ul.

Pentru Fitbit, e inca o incercare de a extinde linia de produse si de a mentine statutul de brand de top. Fitbit Alta va poate duce cu gandul la Fitbit Flex, dar ca are un ecran. Curelele noului Fitbit sunt interschimbabile, permitandu-va personalizarea look-ului cu o varietate de bratari.

Exista, binenteles, mai multe culori din care puteti alege, din optiunile din piele, cauciuc sau metal. In total sunt 7 variante diferite: patru bratari casual pentru barbati si sport din cauciuc de culoare negru, albastru, mov sau verde.

Nici femeile nu sunt ignorate, pentru acestea Fitbit are doua bratari din piele de roz pal sau de culoare gri, si o bratara din otel inoxidabil unisex.

 

Fitbit Alta bratara moda

Acesta poate fi primul Fitbit pe care utilizatorii il pot purta si pe timpul noptii, la intalnirile de afaceri, etc. .  Ca si in cazul celorlalte bratari Fitbit, si Alta este compatibila cu iPhone, Android si Windows Phone conectandu-se via Bluetooth 4.0.

Daca sunteti interesati, pe site-ul oficial Fitbit se pot face precomenzi, preturile incepand de la 139.95 lire.