Snakebite te ajuta sa accesezi rapid aplicatiile favorite

0

Aplicatiile tale favorite pot fi accesate mult mai usor in iOS 9 cu ajutorul Snakebite, tweak-ul oferind posibilitatea accesa rapid un meniu cu aplicatii populare alese de catre noi, sistemul 3D Touch creat de catre compania Apple fiind utilizat pentru aceasta functionalitate.

Mai exact, compania Apple a implementat in iOS 9 pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus posibilitatea de a accesa rapid app switcher-ul cu aplicatii apasand puternic pe marginea ecranului, Snakebite folosind acest gest pentru a afisa o lista cu cele mai populare aplicatii.

Spre deosebire de gestul pentru app switcher, Snakebite functioneaza doar cat timp nu luam degetul de pe ecran, deci apasarea puternica si mutarea degetului peste iconita aplicatiei dorite o va deschide in momentul in care ridicam degetul de pe ecran.

Snakebite is a great new way to quickly access the apps you need most. With options to either show your favorite apps or most recently used apps, just Force Touch (or tap and right-swipe on non-Force-Touch devices) to reveal Snakebite’s interface, allowing you to increase your efficiency and get what you need to get done in a fast and intuitive way.

Snakebite este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Snakebite