HP Chromebook – Orange il lanseaza cu exclusivitate in Romania

HP Chromebook va fi lansat in Romania exclusiv la operatorul de telefonie mobila Orange, intre companie si cei de la Google fiind incheiat un parteneriat pentru a aduce acest laptop in tara noastra cu distributie exclusiva prin reteaua de magazine Orange.

Chromebook-urile au fost lansat de ceva timp in urma de catre compania Google, alti parteneri producand deasemenea diverse modele, si au fost laudate pentru rapiditatea cu care pornesc, pentru autonomia buna si performantele sustinute, ele ruland sistemul de operare Chrome OS.

HP Chromebook-ul vandut in exclusivitate de catre Orange are un ecran HD de 11.6 inch, o greutate de doar 1.28 KG si pana la 8 ore si 15 minute de autonomie a bateriei, operatorul de telefonie mobila oferind produsul spre vanzare prin propriile magazine la preturi care incep de la 99 euro pe luna impreuna cu un abonament de 16 GB.

Abonamentul de 16 GB oferit de catre Orange impreuna cu HP Chromebook ofera acces la reteaua 4G+ cu viteze de pana la 300 Mbps, deci beneficiati si de o subventie cand cumparati produsul impreuna cu un abonament de la operatorul telecom.

Mai multe detalii despre HP Chromebook la Orange gasiti in aceasta pagina.


Laptopul HP Chromebook vine în România, exclusiv la Orange

Bucureşti, 10 februarie 2016. Orange și Google anunță astăzi lansarea HP Chromebook, primul model de laptop din gama Chromebook disponibil în România. Echipate cu sistemul de operare Chrome OS creat de Google şi conectate la cea mai extinsă şi cea mai rapidă reţea 4G din România, conform ANCOM, laptopurile Chromebook îi ajută pe utilizatori să poată lucra uşor atunci când sunt în mișcare și fac experiența folosirii computerului mai rapidă și mai simplă, în siguranță.

HP Chromebook vine cu un design subțire, ecran HD de 11,6 inchi, o greutate de numai 1,28 kg, baterie cu autonomie mare, de până la 8 ore și 15 minute, și cu o soluție antivirus inclusă, pentru a garanta o experiență de calitate înaltă, atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

Acces rapid la internet prin intermediul oricărui modem din oferta Orange

HP Chromebook este disponibil exclusiv la Orange şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani. Abonamentul oferă 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.

Rapid

Datorită celei mai noi generații de procesoare Intel® folosite, HP Chromebook oferă o experiență ultra-rapidă pe internet. Pornește în aproximativ 10 secunde și, spre deosebire de computerele tradiționale, își face actualizări periodice, care se desfășoară fluent, fără întreruperea activității.

Simplu

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete. Clienţii primesc 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive, valabil timp de 2 ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar.

În același timp, aplicații precum Gmail Offline sau Google Docs permit salvarea locală a documentelor în lucru atunci când laptopul este folosit în modul offline, urmând ca la prima conectare acestea să se salveze automat în cloud.

HP Chromebook vine cu cele mai populare aplicaţii Google preinstalate, iar utilizatorii pot găsi şi mai multe aplicaţii în Chrome Web Store.

De asemenea, laptopul poate fi uşor de folosit împreună cu prietenii sau cu familia, care se pot conecta în modul de vizitator, fără a avea acces la documentele şi aplicaţiile salvate de utilizatorul principal.

Sigur

Modalitatea de acces la Chromebook beneficiază de același nivel de securizare oferit de Google pentru conturile de Gmail. Creat pentru a fi folosit în special online, HP Chromebook include mai multe soluţii de securitate, pentru a-l proteja de viruşi, malware-uri şi alte programe maliţioase, fără a-i deranja pe utilizatori cu pop-up-uri inutile.

„Aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii noştri, prin noua ofertă venim cu un răspuns concret la nevoile lor de a fi conectaţi, cu unul dintre cele mai performante şi mai noi gadget-uri. Alături de abonamentele noastre de internet, cu viteze mari disponibile prin intermediul celei mai extinse reţele 4G din ţară, ne dorim ca acest produs unic pe piaţă să le ofere clienţilor acces sigur la informaţii şi la divertisment, în condiţii de mobilitate maximă.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

„Ne bucură parteneriatul încheiat cu Orange şi Google România, datorită căruia am reuşit să lansăm o categorie nouă de produs pe piaţa din România: HP Chromebook. Răspundem astfel solicitărilor crescute de mobilitate venite din partea clienţilor noştri.” a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

“Chromebook-ul răspunde nevoii de mobilitate și pune în valoare conectivitatea. De la rutina zilnică, divertisment, editare de poze sau educație la cerințe de business, comunicare, colaborare sau informare, Chromebook-ul răspunde oricăror solicitări tipice pentru un laptop modern și performant”, spune Dan Bulucea, Country Director Google România.

Pentru mai multe informații despre laptopul HP Chromebook și oferta comercială, vă invităm să accesați www.orange.ro.

1 COMENTARIU