Prima Pagina aplicatii Motion sensor – O noua aplicatie ce iti transforma iPhone-ul in camera...

Motion sensor – O noua aplicatie ce iti transforma iPhone-ul in camera de supraveghere

Motion sensor, este o noua aplicatie de ” supraveghere ” compatibila cu iPhone, iPad si iPod Touch, aparuta in App Store in urma cu, cateva zile. Device-ul poate fi folosit pe post de camera de supraveghere, aplicatia in sine, dupa cum si numele spune,┬ádetectand si inregistrand orice miscare, care are loc in cadrul obiectivului aparatului foto si avertizeaza cu sunet sau un semnal luminos, prin e-mail sau prin alta modalitate setata de utilizator, in caz de depistarea unui lucru neobisnuit.

Features:
– Already set up. Easy to use with optimal default setting, just open it.
– Alerts via email.
– Sound, light, vibration alerts.
– Saves all detected events.
– Detected events can be immediately viewed on Dropbox.
– Variable sensitivity.
– Variable battery consumption.
– Sends email alerts if device was moved.

Sunt multi utilizatori de idevice-uri ce isi folosesc smartphone-ul, afara sau in casa, pe post de camera de supravegheat, pe perioada in care sunt plecati. Scopul?Unii pentru a identifica eventualele persoane neautorizate ce le-ar calca, casa, si orice alta miscare neobisnuita. Altii pentru a-si supraveghea animalutele cand sunt plecati, sau chiar copilasii.

Interfata este foarte simpla si intuitiva, prin aplicatie se poate seta nivelul de sensibilitate a senzorului de miscare, activare/dezactivare a semnalului de avertizare, si este complet compatibila cu Dropbox.

Aplicatia este disponibila pentru descarcare la pretul de 0.99 euro.