Motion sensor – O noua aplicatie ce iti transforma iPhone-ul in camera de supraveghere

Motion sensor, este o noua aplicatie de ” supraveghere ” compatibila cu iPhone, iPad si iPod Touch, aparuta in App Store in urma cu, cateva zile. Device-ul poate fi folosit pe post de camera de supraveghere, aplicatia in sine, dupa cum si numele spune, detectand si inregistrand orice miscare, care are loc in cadrul obiectivului aparatului foto si avertizeaza cu sunet sau un semnal luminos, prin e-mail sau prin alta modalitate setata de utilizator, in caz de depistarea unui lucru neobisnuit.

Features:
– Already set up. Easy to use with optimal default setting, just open it.
– Alerts via email.
– Sound, light, vibration alerts.
– Saves all detected events.
– Detected events can be immediately viewed on Dropbox.
– Variable sensitivity.
– Variable battery consumption.
– Sends email alerts if device was moved.

Sunt multi utilizatori de idevice-uri ce isi folosesc smartphone-ul, afara sau in casa, pe post de camera de supravegheat, pe perioada in care sunt plecati. Scopul?Unii pentru a identifica eventualele persoane neautorizate ce le-ar calca, casa, si orice alta miscare neobisnuita. Altii pentru a-si supraveghea animalutele cand sunt plecati, sau chiar copilasii.

Interfata este foarte simpla si intuitiva, prin aplicatie se poate seta nivelul de sensibilitate a senzorului de miscare, activare/dezactivare a semnalului de avertizare, si este complet compatibila cu Dropbox.

Aplicatia este disponibila pentru descarcare la pretul de 0.99 euro.