Cum programezi trimiterea de SMS pe iPhone fara jailbreak

Cum programezi trimiterea de SMS pe iPhone fara jailbreak ? In mod nativ compania Apple nu ne ofera posibilitatea de a programa trimiterea de SMS de pe iPhone prin aplicatia Mesaje, Messages, nici prin alte aplicatii deoarece este necesara confirmarea trimiterii mesajului.

Delayd: Schedule SMS este o aplicatie care rezolva aceasta problema si ne ofera posibilitatea de a programa trimiterea de SMS-uri de pe terminalele iPhone chiar si fara a avea jailbreak, tweak-urile din Cydia putand face totul fara a confirma trimiterea mesajului inainte de a il trimite, asa cum se intampla in mod nativ in iOS.

Delayd: Schedule SMS eludeaza limitarile Apple prin trimiterea automata de SMS-uri prin serverele proprii, deci va trebui sa va bazati pe ea. Trimiterea SMS-ului prin serverele dezvoltatorilor aplicatiei implica faptul ca ei vor vedea mesajul, dar si ca va taxeaza pentru mesaje.

Delayd for iOS is a SMS, Email and Social Media publishing tool. Delayd makes it easy to schedule SMS, Emails, Facebook Posts and Tweets for a future time and date. Just set up any future SMS, Email or Social Media Post for whatever time in the future you want and Delayd will post at that time automatically. Just set and forget! You can then easily manage and customize any of your scheduled messages / posts right up until the point they are sent.

Conform descrierii aplicatiei, Delayd: Schedule SMS va permite sa cumparati credite pentru a trimite SMS-uri prin serverele dezvoltatorilor, 50 dintre ele costand 0.99 dolari, 500 de credite fiind vandute la pretul de 3.99 dolari.

Problema in aceasta situatie este ca recipientul nu va primi SMS de la numarul vostru, ci de la cel al dezvoltatorilor aplicatiei, insa puteti include o adresa de email in mesaj, astfel ca persoana catre care trimiteti mesajul va sti de la cine il primeste.

Desi Delayd: Schedule SMS nu este o aplicatie perfecta, alte optiuni pentru a programa trimiterea de SMS sau email-uri din iOS nu exista deocamdata si nici nu vor exista pana cand compania Apple va dori sa le ofere.

  • Schedule Recurring / Non Recurring SMS, Emails, Facebook Posts and Tweets. Once set up these are all sent automatically!
  • Compose SMS, Emails and Social Media Posts within the App.
  • Instant sharing to Facebook and Twitter.
  • Create Group Messages which you can schedule as one time messages or as recurring.
  • #hashtag use on Twitter.
  • Mentions on Twitter.
  • View sent SMS, Emails, Tweets and Posts.
  • Notifications when Delayd has sent your SMS, Emails Tweets and Posts.

Delayd: Schedule SMS este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store SUA deocamdata.

Delayd Schedule SMS

3 COMENTARII