TOP 5 smartphone-uri cu cea mai buna autonomie a bateriei

Daca erati curiosi sa aflati care smartphone-uri au cea mai bune autonomie a bateriei, ei bine celebra organizatie americana Consumer Reports a facut un test pentru a afla care dintre smartphone-urile vandute pe piata functioneaza cel mai mult in timpul utilizarii zilnice.

Inginerii celor de la Consumer Reports au testat dispozitivele in conditii variate de utilizare, astfel ca rezultatul final ar trebui sa reprezinte cat se poate de bine ceea ce poate astepta sa obtina orice persoana de la terminalele prezente in topul pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos.

Conform celor de la Consumer Reports, Motorola Droid Turbo este smartphone-ul cu cea mai buna autonomie a bateriei, el avand si o baterie cu o capacitate de 3900 mAh pentru a-i sustine cele peste 24 de ore de functionare in timpul efectuarii de apeluri telefonice.

Chiar in urma sa regasim Samsung Galaxy S6 Active cu o baterie de 3500 mAh si aceeasi durata de functionare in timpul apelurilor telefonice, ambele terminale avand sisteme de incarcare rapida, bateriile neputand fi scoase din carcasele dispozitivelor.

smartphone cea mai buna baterie

Dupa cum era de asteptat, niciun terminal iPhone nu este prezent in acest top 5 al smartphone-urilor cu cea mai buna autonomie a bateriei si asta in ciuda faptului ca iPhone 6 Plus are o baterie de 2915 mAh, ea nefiind totusi suficienta pentru a sustine o utilizare indelungata.

Samsung Galaxy S5 apare totusi in top, pe ultima pozitie ce-i drept, bateria sa de 2800 mAh oferindu-i totusi suficienta energie pentru a functiona timp de 20 de ore pentru efectuarea de apeluri telefonice in viata de zi cu zi.

Voi ce parere aveti despre acest top ?