Prima Pagina Samsung TOP 5 smartphone-uri cu cea mai buna autonomie a bateriei

TOP 5 smartphone-uri cu cea mai buna autonomie a bateriei

Daca erati curiosi sa aflati care smartphone-uri au cea mai bune autonomie a bateriei, ei bine celebra organizatie americana Consumer Reports a facut un test pentru a afla care dintre smartphone-urile vandute pe piata functioneaza cel mai mult in timpul utilizarii zilnice.

Inginerii celor de la Consumer Reports au testat dispozitivele in conditii variate de utilizare, astfel ca rezultatul final ar trebui sa reprezinte cat se poate de bine ceea ce poate astepta sa obtina orice persoana de la terminalele prezente in topul pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos.

Conform celor de la Consumer Reports, Motorola Droid Turbo este smartphone-ul cu cea mai buna autonomie a bateriei, el avand si o baterie cu o capacitate de 3900 mAh pentru a-i sustine cele peste 24 de ore de functionare in timpul efectuarii de apeluri telefonice.

Chiar in urma sa regasim Samsung Galaxy S6 Active cu o baterie de 3500 mAh si aceeasi durata de functionare in timpul apelurilor telefonice, ambele terminale avand sisteme de incarcare rapida, bateriile neputand fi scoase din carcasele dispozitivelor.

smartphone cea mai buna baterie

Dupa cum era de asteptat, niciun terminal iPhone nu este prezent in acest top 5 al smartphone-urilor cu cea mai buna autonomie a bateriei si asta in ciuda faptului ca iPhone 6 Plus are o baterie de 2915 mAh, ea nefiind totusi suficienta pentru a sustine o utilizare indelungata.

Samsung Galaxy S5 apare totusi in top, pe ultima pozitie ce-i drept, bateria sa de 2800 mAh oferindu-i totusi suficienta energie pentru a functiona timp de 20 de ore pentru efectuarea de apeluri telefonice in viata de zi cu zi.

Voi ce parere aveti despre acest top ?

 • dragos

  Note 4 mi se pare umflat aici.Am un prieten si clar il tine mai putin decat ma tine pe mine 6 plus el avand localizarea si datele mobile oprite

 • amfetamin

  Aici e vorba strict de apeluri telefonice,nimic altceva. Ar fi curios de luat in calcul autonomia per ansamblu,nu doar la apeluri.

 • disqus_DPH51pchVl

  Telefonul ideal e ala care apuca seara, indiferent ce i-ai face in timpul zilei. Nu ma incalzeste cu nimic daca se descarca dupa o zi jumate, fix la mijlocul programului meu de lucru. Iar telefonul care sa tina 2 zile, folosit intens, nu cred ca exista inca…sau exista dar e vreo ciudatenie de aparat

 • cos2free

  Pai 6 plus tine muuuuult mai mult decât in acel Clasament!!!

 • catalin

  Pai spune cât de mult.

 • Daniel

  iPhone 6 Plus – baterie foarte buna !

 • Davix

  Eu folosesc Note 4 si ma tine super bine .

 • Gogu de la Pascani

  Cifre statistice “din burta”- personal am un note 4 & un iphone 6 plus si da, note-ul “inghite fumul marului”. Un alt prieten cu note 4 ~12h de folosire medie. S5 – hahahahhahahhaaha, alta bataie de joc.
  Vrajeala copiata de pe gsmar…. ( baieti care fac profit tot ce e android- orice review, daca e android e the best, daca e “mar” se putea si mai bine. In viata reala e “un pic diferit”)

 • Gogu de la Pascani

  Personal ip6+, convorbiri telefonice fara date ~4 zile & convorbiri + date 36-48h

 • proxxy

  Sunt niste modele de la asus sau huawei care tin de doua ori cat cele prezentate in articol. Sau alea nu-s telefoane?

 • KTA

  @Gogu…: tu ai vazut ce ai scris?
  36-48h de convirbiri+date❓❓❓
  Te cred dar cu el in priza😜

 • danny

  lasa-l sa viseze, inca nu s-a trezit!

 • real

  Gogu de la Pascani
  ***Inginerii celor de la Consumer Reports***
  din testele lor asta reiese.
  daca scria zaone ca iphone e pe primul loc sareati ca arsi ca ii partinitor.
  nicicum nu este bine.

 • Gogu de la Pascani

  Stiu ce zic. Am un note 4 si iphone 6 plus, si vad in fiecare zi cat ma tin ambele.

 • Gogu de la Pascani

  sunt foarte treaz! stiu ce zic, caci vad zilnic cat imi tine bateria la note 4 si 6+