Samsung Galaxy S7 vs iPhone 6S – comparatia camerelor

In conferinta pentru prezentarea Samsung Galaxy S7 compania Samsung a demonstrat cateva poze pe ecranul salii in care a avut loc evenimentul, facand in acel moment o comparatie intre calitatea lor si a altora inregistrate folosind camerele iPhone 6S sau iPhone 6S Plus.

Cei de la Samsung au incercat sa arate cat de buna este calitatea pozelor inregistrate de catre Samsung Galaxy S7 atat in conditii de luminozitate buna, cat si in conditii de luminozitate scazuta, rapiditatea cu care sunt focalizate obiectele fiind deasemenea comparata.

Samsung Galaxy S7 are o camera de 12 megapixeli cu deschidere f/1.7 si dimensiune senzor de 1.4 microni, cei de la Samsung sustinand ca noul terminal are o camera ce captureaza cu pana la 95% mai multa lumina decat camera Samsung Galaxy S6 si acest lucru este usor de observat.

Mai jos puteti vedea comparatia dintre camera Samsung Galaxy S7 si cea a iPhone 6S, iar imaginile care sunt mai luminoase sunt facute cu noul smartphone prezentat astazi de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S7 camera poze

Samsung Galaxy S7 comparatie iPhone 6S poze

Samsung Galaxy S7 camera poze 1

Samsung Galaxy S7 comparatie iPhone 6S poze 1

Samsung Galaxy S7 camera poze 2

Samsung Galaxy S7 comparatie iPhone 6S poze 2