Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 vs iPhone 6S – comparatia specificatiilor

Samsung Galaxy S7 vs iPhone 6S – comparatia specificatiilor

Samsung Galaxy S7 a fost prezentat in aceasta seara de catre compania Samsung si pentru ca avem specificatiile sale tehnice complete, acum vedem si o comparatie facuta cu terminalul iPhone 6S, dar si Samsung Galaxy S6 lansat anul trecut de coreeni.

Desi in viata de zi cu zi majoritatea specificatiilor tehnice conteaza prea putin deoarece nu fac vreo diferenta majora intre smartphone-uri, Samsung Galaxy S7 are cateva lucruri interesante care sunt superioare celor oferite de catre terminalul iPhone 6S.

Exceptand ecranul si dimensiunile generale, vorbim despre o rezolutie mult mai buna cu mai multi pixeli per inch, despre o camera care are caracteristici net superioare, despre mai mult RAM disponibil, dar si despre rezistenta la praf sau la apa.

Privind doar specificatiile, Samsung Galaxy S7 se anunta a fi un smartphone foarte interesant, insa cel mai important aspect al unui asemenea terminal mobil este experienta oferita utilizatorilor si aici vom vedea daca noul terminal se ridica la inaltimea asteptarilor.

Samsung Galaxy S7 vs concurenta - iDevice.ro

 • George

  Pe parte de hardware este imbatabil plus design elegant , materiale premium acum software ul sa vedem, se spune ca va fi lipsit de majoritatea aplicatiilor inutile interfata Touchwiz fiind facuta de Google

 • Axel

  S7 poate sa fie mai bun decât 6s dar sa nu uitam ca s7 a iesit anul asta iar 6s anul trecut , o comparație buna ar trebui sa fie între iPhone 7 care va ieși in Septembrie si s7

 • disqus_DPH51pchVl

  Piata isi va spune cuvantul

 • disqus_DPH51pchVl

  La vara va fi plin pe OLX de anunțuri gen: “schimb S7 cu iPhone 6s, ofer si diferența”

 • RaduD

  Adevarul e ca iti cam ia ochii cu design-ul (in special edge) si specificatiile, dar nu reuseste sa aibe clasa Iphone-ului.
  Asa ca sunt multi care se reped sa si-l ia, apoi dupa un timp cauta alte solutii.
  Ca sa zic asa e un telefon de-o vara…!