Samsung Galaxy S7 vs iPhone 6S – comparatia specificatiilor

Samsung Galaxy S7 a fost prezentat in aceasta seara de catre compania Samsung si pentru ca avem specificatiile sale tehnice complete, acum vedem si o comparatie facuta cu terminalul iPhone 6S, dar si Samsung Galaxy S6 lansat anul trecut de coreeni.

Desi in viata de zi cu zi majoritatea specificatiilor tehnice conteaza prea putin deoarece nu fac vreo diferenta majora intre smartphone-uri, Samsung Galaxy S7 are cateva lucruri interesante care sunt superioare celor oferite de catre terminalul iPhone 6S.

Exceptand ecranul si dimensiunile generale, vorbim despre o rezolutie mult mai buna cu mai multi pixeli per inch, despre o camera care are caracteristici net superioare, despre mai mult RAM disponibil, dar si despre rezistenta la praf sau la apa.

Privind doar specificatiile, Samsung Galaxy S7 se anunta a fi un smartphone foarte interesant, insa cel mai important aspect al unui asemenea terminal mobil este experienta oferita utilizatorilor si aici vom vedea daca noul terminal se ridica la inaltimea asteptarilor.

Samsung Galaxy S7 vs concurenta - iDevice.ro