Testeaza Samsung Galaxy S7 prin Orange Smartphone Tester

Daca esti curios sa testezi Samsung Galaxy S7 inainte ca produsul sa apara efectiv pe piata, ei bine cei de la Orange iti ofera ocazia de a face acest lucru prin programul Smartphone Tester la care te poti inscrie pentru participare prin aceasta pagina.

Cei de la Orange au o traditie in a oferi cele mai noi smartphone-uri pentru testare catre clientii dornici sa incerce cele mai noi tehnologii disponibile pe piata, iar Samsung Galaxy S7 este unul cel mai interesant smartphone al momentului.

In baza organizarii facute pana in prezent, Orange va alege o serie de persoane care se inscriu in programul Smartphone Tester si le va trimite cate un Samsung Galaxy S7 pentru a-l testa timp de una sau doua saptamani, ei urmand a-si spune parerea in legatura cu experienta utilizarii sale.

Samsung Galaxy S7 va fi lansat in 11 martie de catre operatorul de telefonie mobila Orange si daca te inscrii acum in Smartphone Tester vei putea primi terminalul inainte ca el sa fie efectiv livrat catre clienti, cei de la Orange urmand a alege testerii si a anunta data in cursul saptamanilor urmatoare.

Ultimul model Samsung Galaxy va fi disponibil in magazinele Orange incepand cu 11 martie. Inscrie-te si tu in programul Orange Smartphone Tester si il poti testa inaintea tuturor! Pentru a participa in program si a testa acest smartphone de top, citeste regulamentul si completeaza formularul de inscriere. Daca esti ales, la finalul perioadei de testare poti fi unul din castigatorii smartphone-ului testat.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S7 este principalul competitor al iPhone 6S, sunt sigur ca exista printre voi multi care ar fi dornici sa vada ce se afla de cealalta parte a gardului.

6 COMENTARII

  1. Orange alege bloggerii care participa la program. Separat clientii interesati se inscriu pentru a participa si dintre toti cei inscrisi sunt extrasi aleator unii.

  2. Da ok. Dar s-a intamplat sa se “piarda” vreodata un astfel de terminal de teste? In baza caror criterii sunt alesi aleator? Trebuie sa fie ceva la baza de genul posesir de abonament orange vechime minim 5 ani, fara probleme sau rai-platnici etc