Prima Pagina internet O fetita de 12 ani este cercetata penal din cauza unor caractere...

O fetita de 12 ani este cercetata penal din cauza unor caractere emoji

Fie ca ca vine sa credeti sau nu, caracterele emoji sunt la baza multor procese din SUA in care autoritatile iau mult prea in serios aceste insemne si duc tineri in fata instantelor americane pentru a incerca sa dovedeasca faptul ca ei sunt o amenintare pentru public.

Cel mai ridicol dintre ele implica o fetita de 12 ani care a fost acuzata ca si-a amenintat scoala cu un atac terorist, autoritatile interpretand mult prea strict o serie de caractere emoji 🔫🔪💣 publicate de catre ea impreuna cu un mesaj disponibil in reteaua Instagram.

Mai exact, fetita a publicat mesajele Killing 🔫, meet me in the library Tuesday 🔫🔪💣, iar politia s-a gandit ca ea ar putea sa puna in pericol integritatea persoanelor care se afla in biblioteca scolii la care este inscrisa fetita de 12 ani, asa ca au obtinut un mandar de perchezitie domiciliara si mai apoi au interogat copilul.

Autoritatile urmeaza sa isi sustina cauza in instanta si un judecator va trebui sa decida daca acele caractere emoji publicate de catre fetita pe Instagram reprezinta o amenintare adevarata si ea ar trebui condamnata pentru imprudenta de a le folosi pentru a vorbi despre scoala la care invata.

The search warrant states the girl admitted to authorities she posted the messages on Instagram and did it under the name of another student. She was charged with threatening the school and computer harassment. A spokesman for Fairfax County schools said the alleged threat was deemed “not credible.”

Reprezentantii scolii spun ca afirmatiile fetite n-au credibilitate in ideea de a sustine teoria politiei conform careia ele ar fi fost precursorul unui atac terorist, insa exagerarile de acest gen au fost intalnite si in alte cazuri ce au ajuns in fata justitiei din SUA.

Acestea fiind spuse, daca se intampla sa calatoriti in SUA, aveti grija ce fel de caractere emoji folositi.

 • Gabiz Ro

  Traducere de traducere.
  Library librarie

 • terrymada

  Importanta e esenta articolului. Si mesajul lui s-a inteles desi cunoastem ca library in engleza nu se traduce librarie in romana.

 • ScH

  Plănuia un atentat fetița de 12 ani. Dacă si copii sunt ținuți sub observatie ce prosti scriu, ce sa mai zicem de restul lumii.

 • Claudiu D

  Sa vedem dupa cum va fi daca le iese socoteala FBI !! 😱😡

 • iulian

  Inseamna ca multi regizori si actori de film ar trebui cercetati penal daca se ajunge la interpretari de acest gen

 • Dan

  Americanii au ajuns să se teamă și de umbra lor. Pe măsură ce trece timpul, măsurile antitero sunt duse spre absurd. Imbecilii procedează precum un câine care își mușcă singur coada: pe măsură ce mușcă mai tare, cu atât mai tare îl doare. Cu cât îl doare mai tare, cu atât mai tare va mușca, sfârșind prin a-și reteza propria coadă. Aviz paranoicilor 😀

 • Claudiu D

  Asta se si doreste !