Samsung Galaxy S7 este promovat in fata Apple Store

Pentru ca Samsung Galaxy S7 este o incercare a companiei Samsung de a creste substantial vanzarile de smartphone-uri premium, in Barcelona coreenii s-au gandit sa atrage o parte dintre clientii celui mai mare competitor pe care il are in momentul de fata, Apple.

Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, cei de la Samsung au creat o cladire mica si temporara in care au creat ceea ce numeste ei drept experienta Samsung Galaxy S7, invintand diversii trecatori sa incerce noul smartphone inainte de a fi lansat pe piata.

Separat de testarea Samsung Galaxy S7 pentru functiile simple, cei de la Samsung au creat inclusiv o experienta pentru realitate virtuala folosind Samsung Galaxy S7 si Gear VR, astfel ca vizitatorii locatiei au avut parte de experienta extrem de interesata jucandu-se cu noul smartphone.

Aceasta cladire temporara a celor de la Samsung a fost amplasata la doar 20 de metri distanta de un Apple Store al companiei Apple, astfel ca toti cei care intrau sau ieseau din magazinul celor de la Apple puteau vedea ceea ce a realizat Samsung peste drum de locatia celor din Cupertino.

Samsung Galaxy S7 Apple Store - iDevice.ro

Ca sa fiu complet sincer, ideea celor de la Samsung pentru promovarea Samsung Galaxy S7 este foarte interesanta si trebuie laudati pentru initiativa, iar desi compania Apple un functioneaza intr-un asemenea mod cand lanseaza terminale noi, ar trebui sa o faca.

Voi ce parere aveti despre realizarea celor de la Samsung ?

Samsung Galaxy S7 Apple Store 1 - iDevice.ro