SmartBanners te ajuta sa modifici functionalitatea bannerelor de notificari

SmartBanners este un tweak extrem de interesant dezvoltat pentru iPhone si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 9, el oferind posibilitatea de a modifica modul in care functioneaza bannerele de notificari afisate in terminalele noastre.

Folosind SmartBanners putem: ascunde iconitele din bannerele de notificari, dezactiveaza functia de raspundere rapida, dezactiveaza complet afisarea bannerelor ascunde wallpaper-ul iOS cand este afisata o notificare, activa alte functii interesante.

  • Disable Icons From Banners: it disables Icons from Banners Notifications.
  • Disable Tap To Dismiss Feature: it disables the „Tap To Dismiss” option in Quick Reply Banners.
  • Disable Quick Reply Feature: it disables the Quick Reply feature (Banners can still be pulled down).
  • Disable All Banners To Be Shown: it disables all Banners to be shown.
  • Disable Banners Wallpaper: it disables (hides) the Background of the App or HomeScreen when the Notifications arrive.
  • Force Banners Visible: it forces the Notifications Banners to remain visible until a manual dismiss, the Screen dims, current Screen is left and the Device is locked.
  • Disable/Enable and respring in Settings after the installation to take effect (a Confirmation Button will appear to respring the Device.)

SmartBanners este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

SmartBanners

Articolul precedentAplicatia Skype pentru iOS a fost actualizata
Articolul următorGoogle Drive 4.7 update a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.