Prima Pagina aplicatii Dirac este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store

Dirac este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store

0

Dirac este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru a fi promovata in sectiunea Editor’s Choice in cursul urmatoarei saptamani in App Store, titlul fiind unul lansat chiar zilele trecute in App Store de catre o cunoscuta companie dezvoltatoare de aplicatii pentru iOS.

Conform dezvoltatorilor sai, Dirac este un joc in care avem oportunitatea de a controla cel mai avansat sistem informatic care ne ajuta sa analizam microuniversul in care traim, totul intr-o interfata extrem de interesanta creata pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

In Dirac vom avea controlul asupra celor mai cunoscuti cercetatori stiintifici din lumea virtuala creata de catre dezvoltatori, deci vom putea controla in totalitate munca acestora de a descoperi secretele universului virtual pe care aplicatia ni-l pune in fata.

Thanks to the Mediated intern opportunity colocation research (MEDIOCRE) laboratory, you have been given the exclusive opportunity to work with DIRAC, the latest in computerized quantum disentanglement technology. You have been granted unlimited and unsupervised access to the DIRAC mkII Quasi-Fibonacci de-unfocusing vectorscope terminal. Through phase-distorted intermodulation inference you will be able to manually disentangle and sort through the macroscopic existence of the microverse.

Dirac este dezvoltat folosind un motor grafic de ultima generatie si ofera un meniu intuitiv pe care utilizatorii il pot folosi pentru a controla titlul, totul fiind gandit pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizatorii din lumea intreaga care cumpara titlul.

FROM: MEDIOCRE, Apple design award winning lab behind mind altering experiments SMASH HIT and DOES NOT COMMUTE. SUBJECT: Explore the microverse with top scientists from across the world using the revolutionary DIRAC engine.

Dirac este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.
Dirac