Prima Pagina eMAG Ziua cumparaturilor online la eMAG aduce reduceri de 50% la zeci de...

Ziua cumparaturilor online la eMAG aduce reduceri de 50% la zeci de mii de produse si carduri cadou!

7

Ziua cumparaturilor online la eMAG incepe maine dimineata in aceasta pagina, cel mai mare magazin online din Romania organizand campania doar in ziua de 17 martie pentru a oferi reduceri de pana la 50% la zeci de mii de produse din propria oferta impreuna cu carduri cadou la achizitie.

Ziua cumparaturilor online la eMAG va avea, dupa cum v-am spus, reduceri de 50% la zeci de mii de produse din categoriile :TV & electronice, IT & mobile, produse pentru casă și gradina, produse pentru ingrijire personala, sport, activitatii în aer liber si auto-moto.

Ziua cumparaturilor online la eMAG le va permite tuturor celor interesati sa cumpere produsele cu reducerea aferenta aplicata de magazin, pentru fiecare comanda fiind oferit si un card cadou in valoare de 10% din totalul comenzii, el putand fi folosit in perioada 1 – 31 mai 2016.

Ziua cumparaturilor online la eMAG va avea, dupa cum probabil va asteptati deja, inclusiv reduceri destul de bune pentru produsele Apple, mai exact iPhone 6S, iPad-uri, Mac-uri, accesorii pentru ele si multe altele, asa ca veti putea cumpara un produs pe care il monitorizati de ceva vreme.

Ziua cumparaturilor online la eMAG va fi organizata doar pentru mai putin de 24 de ore, astfel ca daca sunteti interesati de ceva, ar fi bine sa va ganditi serios daca veti face o achizitie sau nu, pentru ca acel card cadou care insumeaza 10% din comanda v-ar putea fi de folos pentru o alta achizitie.

Acestea fiind spuse, maine veti putea vedea toate promotiile din Ziua cumparaturilor online la eMAG in aceasta pagina si desigur ca in acest articol voi oferi actualizari cu cele mai bune reduceri disponibile.

UPDATE: 08:20 :

 1. 43% REDUCERE la Masini de Spalat Rufe!
 2. 17% REDUCERE la Tablete iPad + Card Cadou!
 3. 74% REDUCERE la Incaltaminte pentru Femei + Card Cadou
 4. 34% REDUCERE la Frigidere!
 5. 40% REDUCERE la Aparate Foto DSLR + Card Cadou
 6. 35% REDUCERE la Anvelope Auto de Vara + Card Cadou
 7. 70% REDUCERE la Jucarii + Card Cadou

UPDATE: 17.03.2015 – 07:30:

 1. iPhone 6S si iPhone 6S Plus la REDUCERE + Card Cadou
 2. Televizoare de la 749 LEI + Card Cadou
 3. 61% REDUCERE la Parfumuri de Firma pentru Barbati si Femei
 4. 82% REDUCERE la Ceasuri pentru Barbati + Card Cadou
 5. 27% REDUCERE la Tablete + Card Cadou
 6. 35% REDUCERE la Laptop-uri + Card Cadou
 7. SSD-uri cu 32% REDUCERE + Card Cadou