Prima Pagina aplicatii 5 aplicatii care consuma foarte multa baterie a iPhone

5 aplicatii care consuma foarte multa baterie a iPhone

21

iPhone-urile companiei Apple au o foarte mare problema, autonomia bateriei, iar desi principalul consumator de energie este ecranul, in realitate aplicatiile sunt cele care au nevoie de toata energia terminalelor noastre deoarece pe ele le utilizam in viata de zi cu zi.

Avand in vedere modul in care sunt gandite cele mai multe aplicatii populare, smartphone-urile ar trebui sa fie conectate mereu la priza pentru a oferi toate functiile implementate de catre dezvoltatori deoarece consumul de energie generat de catre ele este foarte mare.

Compania Apple a implementat un sistem care ne ofera posibilitatea de a afla care dintre aplicatiile noastre consuma cea mai multa energie a bateriei, iar cu ajutorul sau putem sti ce aplicatii trebuie evitate atunci cand avem putina energie in baterie si nu avem o sursa de curent aproape.

O publicatie americana a facut un test pentru a vedea care dintre cele mai populare aplicatii pentru iPhone consuma cea mai multa energie a terminalelor noastre, iar conform lor acestea sunt : Facebook, Google Chrome, Twitter, Google Maps si Skype.

Problema cu testele facute de catre jurnalisti sta in faptul ca aplicatiile despre care ei vor vorbi sunt cele pe care le folosesc cel mai des, deci in realitate rezultatele difera de la un utilizator la altul, in functie de ceea ce foloseste fiecare in viata de zi cu zi.

Chiar si asa, dintre toate cele de mai sus, Facebook a fost blamata de mai toti cei care o folosesc in iDevice-uri din cauza consumului foarte mare de energie, iar Google Maps si Skype consuma multa energie pentru ca folosesc componente importante ale iDevice-urilor care au nevoie de ea.

Acestea fiind spuse, care dintre aplicatiile folosite de catre voi consuma cea mai multa energie a bateriei ?