Pay Once & Play – jocuri fara costuri suplimentare ascunse

Pay Once & Play este o sectiune speciala de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store in cursul noptii trecute, in ea promovand cele mai bune jocuri fara in-app purchase-uri.

Apple a avut numeroase probleme juridice din cauza aplicatiilor care erau disponibile gratuit in App Store, dar necesitau diverse plati prin in-app purchase-uri, astfel ca a inlocuit anul trecut butonul Free cu Get.

Schimbarea a fost facuta la presiunile autoritatilor americane si europene care amenintau Apple cu aplicarea unor amenzi considerabile din cauza aplicatiilor freemium.

Implicarea autoritatilor a venit dupa ce un numar foarte mare de clienti ai Apple, Google, Amazon si nu numai, au depus o multitudine de plangeri din cauza aplicatiilor freemium.

Acest tip de aplicatii sunt extrem de inselatoare pentru copiii, acestia cheltuind mii de dolari, euro sau lire cumparand diverse bonusuri fara sa isi dea seama ce fac.

Acum cele trei companii au inlocuit butoanele Free cu Get si Apple promoveaza incepand de astazi o sectiune noua in App Store-ul sau care ne recomanda cele mai bune jocuri care sunt disponibile gratuit fara in-app purchase-uri.

Acolo veti gasi cele mai populare jocuri existente in App Store-ul companiei americane, ele fiind promovate si in diverse alte ocazii in magazin.

Veti putea accesa sectiunea Pay Once & Play prin acest link.

1 COMENTARIU