WhatsApp Reminder aduce o functie utila pentru WhatsApp Messenger

WhatsApp Reminder este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o functie foarte utila pentru aplicatia WhatsApp Messenger, cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta.

Conform dezvoltatorului WhatsApp Reminder, tweak-ul sau ne ofera posibilitatea de a alege cate mesaje vechi sunt afisate in momentul deschiderii aplicatiei, cei de la WhatsApp impunand o limita pentru mesajele afisate, tweak-ul oferindu-ne optiunea de a o inlocui cu alta care sa afiseze un numar mai mare sau mai mic de mesaje dintr-o conversatie la accesarea sa.

Tired from clicking „Load Earlier Messages” ? Well , here is the solution , just by a single tap and voilaa!! Note : Normally when you press „Load Earlier Messages” one old page of chat is loaded , so by adjusting the slider in the settings (Check screenshots) , you can choose the number of pages to load (1–>100).

WhatsApp Reminder este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

WhatsApp Reminder

Articolul precedentDescarca iOS 9.3 build 13E237
Articolul următorIata cati bani castiga Apple cand cumperi un iPhone 64 GB in loc de 16 GB
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.