iPhone SE este disponibil pentru precomanda la Orange

Fara a face vreun anunt oficial, Orange ofera iPhone SE pentru precomanda prin aceasta pagina in Romania, noul smartphone fiind disponibil la preturi ce incep de la 469 de euro, ele fiind cu 20 de euro mai mici decat cele cerute de catre operatorul Vodafone pentru smartphone.

Vorbim aici, desigur, despre versiunea de 16 GB a iPhone SE, ea fiind disponibila pentru achizitie si impreuna cu un abonament de telefonie mobila, in cazul celui Orange Me 20 pretul terminalului fiind de 339 de euro, insa aici totul variaza in functie de abonament.

iPhone SE 64 GB este vandut de catre operatorul de telefonie mobila Orange la preturi ce incep de la 569 de euro in cazul achizitiei fara abonament, insa la cumpararea cu un abonament preturile difera in functie de valoarea abonamentului vostru.

iPhone SE va fi lansat la Orange Romania in data de 7 aprilie, asa ca pana atunci se pot inregistra precomenzi pentru terminal, in acea data urmand a incepe livrarile. Desi cei de la Orange comercializeaza iPhone SE la pret mai mic decat Vodafone, ei vand terminalele codate, chiar si in cazul achizitiei la pret standard.