Hub Keyboard – noua tastatura terta Microsoft pentru iOS

Hub Keyboard este o noua tastatura terta pentru iOS lansata de catre compania Microsoft pentru posesorii de terminale iPhone, iar prin intermediul sau americanii incearca sa ne ofere functionalitate sporita pentru iDevice-urile noastre atunci cand scriem folosind aceasta tastatura.

Conform Microsoft, principala functionalitate a Hub Keyboard este de a aduce informatii din diverse servicii online intr-o singura aplicatie prin aceasta tastatura terta, astfel ca putem introduce texte in multiple aplicatii fara a o parasi pe cea pe care o utiliza intr-un anumit moment.

Dupa cum ii si spune numele, aplicatia Hub Keyboard vrea sa fie un hub informational pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca prin intermediul sau s-ar putea face mai usor interactiunea cu unele servicii Microsoft, dar si cu unele aplicatii native ale sistemului de operare iOS.

Hub Keyboard se adauga in iOS exact precum orice alta tastatura terta, adica din meniul de tastaturi alegeti optiunea de a adauga o noua tastatura si selectati Hub Keyboard, ea putand fi accesata intr-o aplicatie folosind butonul ce reprezinta un glob pamantesc.

Isn’t it painful to switch between apps just to complete your routine on-the-go tasks? Hub Keyboard, a Microsoft Garage project, lets you stay in context by bringing information from different services to your fingertips and help complete your tasks faster. Sign in with your Office 365 work or school account to unlock access to more information.

Hub Keyboard este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA intr-un format compatibil doar cu terminalele iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=6ozUd7rEx-s