iPhone SE pare sa atraga in principal utilizatori cu buget redus

Nimeni nu stie cat de mic sau mare este succesul iPhone SE in momentul de fata, insa terminalul este destul de greu de gasit in magazine, compania Apple parand sa fi pregatit din nou stocuri reduse pentru o lansare a unui iPhone nou, situatia fiind intalnita anual.

Desi nu exista date oficiale, este de asteptat ca iPhone SE 16 GB sa fie produs in cantitati mai mari decat iPhone SE 64 GB, iar conform unor date din Japonia, terminalul mai ieftin inregistreaza si vanzarile cele mai mari, analistii locali afirmand ca primii cumparatori ai produsului sunt cei cu bugete reduse.

Nu ar fi greu de crezut ca iPhone SE atrage utilizatori care nu doresc sa cheltuie foarte multi bani pe un smartphone nou, insa pe de alta parte exista optiunea ca unii sa fi fost fortati sa cumpere versiunea de 16 GB deoarece modelul de 64 GB nu era in stoc la operatorul de la care s-a facut achizitia.

In ultimul an au existat foarte multe discutii cu privire la faptul ca 16 GB de spatiu de stocare nu mai sunt suficienti pentru un smartphone premium, insa lumea cumpara in continuare aceste terminale din cauza pretului mic, iar acest lucru nu se va schimba decat printr-o schimbare de mentalitate a producatorilor.

Avand in vedere ca iPhone SE este in principal gandit pentru cei cu mai putini bani si cei care nu doresc smartphone-uri foarte mari, este usor de inteles ca modelul cel mai ieftin are si cea mai mare cautare, iar datele estimarile globale de vanzari probabil vor confirma acest lucru.

iPhone SE vanzari