LG Gram 15 este promovat tolosind materiale publicitare ale OS X

Astazi compania LG a lansat oficial Gram 15 inch, un nou laptop despre care multi spun ca ar copia foarte multe aspecte ale MacBook 12 inch, produsul coreenilor avand totusi specificatii mai slabe decat cel al Apple, greutatea sa fiind ceva mai mare decat a Mac-ului.

Lasand la o parte acuzatiile de copiere care ii sunt aduse companiei LG, coreenii au facut o gafa foarte mare deoarece promoveaza noul laptop folosind imagini pe care compania Apple le utilizeaza pentru promovarea Mac-urilor sale, mai exact cu aplicatii disponibile exclusiv in OS X.

In imaginile de mai jos veti vedea un ca laptop-ul celor de la LG este capabil sa ruleze Final Cut Pro si Logic Pro desi aplicatiile sunt oferite exclusiv in OS X, iar produsul celor de la LG ruleaza sistemul de operare Windows 10 al companiei Microsoft.

De ce au ales graficienii celor de la LG sa foloseasca imagini ale Apple pentru promovarea acestui laptop nu stie nimeni, insa compania LG este pusa intr-o situatie penibila fiind acuzata de copierea design-ului MacBook, dar si de folosirea unor materiale publicitare ale Apple pentru promovarea Mac-urilor.

LG Gram 15 inch

LG Gram 15 inch OS X

LG Gram 15 inch OS X 1