Prima Pagina iPhone 6S Iata ce se intampla cu un iPhone 6S introdus in spuma expandabila...

Iata ce se intampla cu un iPhone 6S introdus in spuma expandabila (Video)

Daca ati avut vreodata curiozitatea de a afla ce se poate intampla daca introduceti un iPhone 6S intr-ul recipient cu spuma expandabila, ei bine in clipul video de mai jos puteti vedea rezultatul unui asemenea test facut, desigur, in SUA.

Spuma se extinde extrem de repede dupa combinarea lichidelor care o formeaza, iar terminalul iPhone 6S este acoperit complet in doar cateva minute, el fiind distrus de spuma ce il inconjoara, sau cel putin asta reiese din imaginile de mai jos.

Desi cu putin efort terminalul este recuperat in intregime, el refuza sa se mai deschida, iar asta probabil pentru ca o parte din lichidul ce s-a transformat in spuma a patruns in interior si a afectat componentele interne.

 • Dabija

  Oare ce se intapla daca si-l baga careva in fund ?
  Idiotii si testele lor idioate !!!

 • gaggonia333

  Trebuie sa se fi gândit ca este doar un telefon

 • silv3r

  Dabija@ Ce sa se intample? O sa scrie Zaone un articol.. :))

 • valy

  Mai degrabă testul a eșuat de stricat la stricat cu ciocanul la cât a bătut spuma cine știe dacă a afectat cu ceva , după câte lovituri are telefonul spuma nu mai are efect….:))

 • boogieboo

  Cred că au scăzut accesările pe site și automat și încasarile din reclame.. Presimt că site-ul asta va ajunge ca posturile TV cu emisiuni “interesante” gen Măruță și Capatos.