Apple produce piese pentru masini cu ingineri ai Tesla si nu numai

Proiectul masinii Apple avanseaza frumos, sau cel putin asta aflam din noi informatii aparute in cursul acestei zile, compania Apple producand piese pentru masini intr-un laborator care in trecut era folosit pentru a crea prototipuri de Mac/iDevice-uri in vederea lansarii pe piata.

In acest laborator lucreaza o multitudine de ingineri pe care compania Apple i-a angajat in ultimele luni, cel mai recent dintre ei fiind un fost programator al Tesla si un inginer care a produs piese pentru masini in cadrul companiei Andretti Autosport.

Fostul inginer al Tesla a lucrat la conceperea de piese pentru sisteme de propulsie pentru automobile, componente pentru sasiu sau suspensii, fostul angajat al celor de la Andretii fiind supraveghetor al procesului de fabricare efectiva a cestor piese pentru masini.

Pentru a fabrica aceste piese, compania Apple are cu siguranta si diverse masini complexe in laboratorul in care lucreaza acesti ingineri, deci vorbim despre un proiect aflat intr-un stadiu avansat, spre deosebire de ceea ce doreste Tim Cook sa ne faca sa credem.

The hires seem to hint at Apple’s work prototyping car parts at its Product Realization Lab, a facility that was previously used for prototyping new Macs, iOS devices and Apple’s other products. The lab, at least for other Apple products, is where model makers, machinists, and other engineers at Apple prototype products and parts.

Pana acum nu au fost descoperite eventuale schite pentru masina Apple sau piesele care ar urma sa ajunga in ea, insa pe masura ce proiectul avanseaza este foarte probabil sa vedem si dovezi foarte clare a faptului ca un automobil este intr-adevar dezvoltat de Apple.