Iata cat de rezistent este ecranul MacBook 12 inch (Video)

Un nou model al MacBook 12 inch a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple, iar una dintre marile noutati pregatite de catre cei din Cupertino este oferirea produsului cu o carcasa de culoare roz-aurie, ea potrivindu-se cu intreaga linie de iDevice-uri.

In lunga lista de canale YouTube care distrug diverse produse electronice in diverse scopuri, exista unul care s-a gandit ca ar fi bine sa taie ecranul unui MacBook 12 inch in jumatate pentru a se distra si a ne arata ce se ascunde in interiorul sau.

In clipul video de mai jos puteti vedea minunatia, insa partea cea mai spectaculoasa este ca ecranul MacBook 12 inch continua sa afiseze imagini chiar si dupa ce a fost taiat pana la jumatate, acest lucru parand imposibil de crezut inainte de inceperea testului.

Deci, ce parere aveti despre rezistenta unui ecran pentru Mac ?

2 COMENTARII

  1. Nu înțeleg , care este faza ? Bătaie de joc , fiecare face ce vrea pana la urma , dar am auzit cazuri in care uni oameni pentru a-și indelini visul de a avea un mac au renunțat la organe. Pana la urma ce test este asta , in caz ca te ia prin surprindere un flex accidental pe strada ?