SilentMessenger aduce multe functii pentru Facebook si Messenger

SilentMessenger este un tweak oferit din cursul acestei zile in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cu ajutorul sau putem implementa o serie de functii interesante pentru aplicatiile Facebook si Facebook Messenger pe care le folosesc sute de milioane de persoane.

Pentru inceput tweak-ul SilentMessenger are o optiune numita Silent Mode care ne permite sa ascundem de alte contacte perioada de activitate in retea, indicatorul privind utilizarea retelei, typing receipts si confirmarile de citire, insa noi nu vom putea vedea aceste informatii pentru ei si nu vom putea face apeluri VoIP.

Toate aceste functii pot fi activate separat, iar impreuna cu ele putem dezactiva limita care este impusa pentru trimiterea de poze, putem bloca sistemele de tracking prin care Facebook urmareste tot ceea ce facem in aplicatiile sale si putem dezactiva global redarea automata de clipuri video.

If you enable this option, will hide your last active time, online status, typing receipts and read receipts. If you enable this option, your contacts can not see when you are typing a message. Silent mode will always hide the typing receipt. If you enable this option, “Facebook Analytics” will stop sending usage data and statistics on Messenger and Facebook simultaneously.

SilentMessenger este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.