iMessage nu functioneaza pentru unii utilizatori

iMessage nu functioneaza pentru o gama variata de posesori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, un mesaj de eroare precum cel din imaginea de mai jos fiind afisat pentru unii dintre cei care incearca sa trimita mesaje pentru contactele din propria agenda.

In Romania iMessage deocamdata functioneaza fara probleme, sau cel putin aceasta este experienta mea, insa in SUA si alte zone de pe glob exista foarte multi utilizatori care raporteaza faptul ca iMessage nu merge, asa ca daca intampinati probleme, stiti care este cauza.

Compania Apple inca nu a confirmat deocamdata faptul ca iMessage are probleme de functionare, insa probabil in urmatoarele minute va exista o raportare in pagina in care este afisat statusul serviciilor iCloud ale celor din Cupertino.

iMessage nu merge

7 COMENTARII

  1. Zaone, de 2 zile pe 3 device-uri diferite (iohone 4 ,5 si 6) imi cere autentificare obligatorie si cand dau continuati ma obliga sa bag un card de credit. Nu mai apare “none” ca inainte si daca refuz imi anuleaza descarcarea la orice. Ce zici sa fac?

  2. fă-ți un card și introdu datele! Daca nu cumeri aplicatii platite, Apple nu te taxeaza in plus, deci cardul tau e in maxima siguranta!