iTunes Store a implinit 13 ani

iTunes Store a implinit 13 ani astazi, compania Apple prezentand in 2003 magazinul online care avea sa schimbe complet modul in care este vanduta muzica pe intreaga planeta, el fiind in momentul de fata unul dintre cele mai mari magazine de continut digital.

Cu peste 1 miliard de potentiali clienti doar pe platforma iOS si cu disponibilitate in Windows sau OS X, iTunes Store genereaza miliarde de dolari din vanzari pentru Apple in fiecare trimestru fiscal, magazinul online fiind disponibil in peste 100 de tari.

Desi initial iTunes Store a fost lansat doar pentru a vinde muzica, in timp el a evoluat pentru a vinde filme, aplicatii, carti, etc, iar in viitor probabil compania Apple va decide sa mai vanda si alt tip de continut digital prin intermediul sau, daca va putea castiga bani.

iTunes Store este disponibil in foarte multe tari, insa nu tot continutul sau este vandut in fiecare tara in parte, Romania neavand acces la marea librarie de filme pe care o are compania Apple, insa vom intra si noi in rand cu restul lumii la un moment dat.

Mai jos puteti urmari conferinta in care Steve Jobs a prezentat iTunes Store.

Articolul precedentApple vorbeste despre posibila sinucidere din campusul sau
Articolul următorAplicatia Facebook a fost actualizata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.