Prima Pagina gadget PlayDate – Un gadget inedit dedicat posesorilor de animale

PlayDate – Un gadget inedit dedicat posesorilor de animale

0

PlayDate, este un nou gadget, aflat inca in stadiul de prototip, care permite posesorilor de animale sa se joace cu partenerul lor blanos de oriunde s-ar afla! Kevin Li, dezvoltatorul PlayDate, a descoperit aceasta solutie prin care iubitorii de animale sa poata interactiona cu animalele lor de companie de la distanta.

PlayDate, este o minge rosie robotica ce poate fi controlata cu ajutorul smartphone-ului.  Mingea este construita dintr-un plastic foarte rezistent, astfel incat animalele sa o poata tranti sau musca, fara sa o strice. In plus, carcasa gadgetului poate fi modificata, astfel incat stapanul isi poate personaliza jucaria animalului. Gadgetul include o camera cu o lentila wide, care trimite imagini video direct pe smartphone.

Dupa cum ziceam, PlayDate este in stadiul de prototip si s-a lansat recent pe platformele de crowdfunding pentru a obtine finantare. Compania insa si-a depasit deja cu aproape 100.000 de dolari obiectivul initial de finantare si urmeaza sa inainteze procesul de productie.