PlayDate – Un gadget inedit dedicat posesorilor de animale

PlayDate, este un nou gadget, aflat inca in stadiul de prototip, care permite posesorilor de animale sa se joace cu partenerul lor blanos de oriunde s-ar afla! Kevin Li, dezvoltatorul PlayDate, a descoperit aceasta solutie prin care iubitorii de animale sa poata interactiona cu animalele lor de companie de la distanta.

PlayDate, este o minge rosie robotica ce poate fi controlata cu ajutorul smartphone-ului.  Mingea este construita dintr-un plastic foarte rezistent, astfel incat animalele sa o poata tranti sau musca, fara sa o strice. In plus, carcasa gadgetului poate fi modificata, astfel incat stapanul isi poate personaliza jucaria animalului. Gadgetul include o camera cu o lentila wide, care trimite imagini video direct pe smartphone.

Dupa cum ziceam, PlayDate este in stadiul de prototip si s-a lansat recent pe platformele de crowdfunding pentru a obtine finantare. Compania insa si-a depasit deja cu aproape 100.000 de dolari obiectivul initial de finantare si urmeaza sa inainteze procesul de productie.